Oprichting:

Advies en begeleiding bij het starten van een zaak, alle formaliteiten rond de oprichting van een vennootschap of vzw, of het starten van een eenmanszaak vervullen.

Boekhouding:

Wij passen ons daarbij volledig aan aan uw behoeften. Dit gaat van een “minimale dienstverlening” (nazicht van uw inboekingen of (telefonisch) advies mbt bepaalde inboekingen of advies bij beslissingen waarvan de fiscale impact niet zo duidelijk is) tot een “maximale bijstand”, waarbij wij naast het voeren van de boekhouding tevens instaan voor het opstellen van verkoopfacturen, nazien en betalen van aankoopfacturen, opvolging van klanten, sturen van rappels, enz. Elke gewenste oplossing is bespreekbaar, en zal na overleg vastgelegd worden.

Wij zijn overtuigd van het nut van de digitale evolutie, en volgend de evoluties op de voet. Wij helpen en adviseren onze klanten daarbij.

Belastingen:

Opstellen en indienen van alle aangiften, vervullen van alle formaliteiten, opstellen van simulaties, planning, verdediging bij controles, enz.

Advies:

Allerlei advies mbt boekhouding, fiscaliteit, financiële zaken, organisatie, kantoorautomatisering, vennootschapsrecht, vzw’s, sociale wetgeving, enz.

Vennootschapsrecht:

Samen zoeken we voor u de geknipte vennootschapsvorm.